Ny salgschef i DUCO

Vi er glade for at kunne byde Rasmus Pedersen velkommen i DUCO. Rasmus vil få det overordnede salgsstrategiske ansvar og være vores kontaktperson på Sjælland.

Rasmus er 43 år og har en CBA fra AVT Business School. Han har de sidste 10 år arbejdet med salg og udvikling og siden 2014 arbejdet som global key account manager i Trelleborg Sealing Solutions. Her havde han en bred kontaktflade med det meste af verden og beskæftigede sig med udvikling og implementering af den globale strategi. Han har sideløbende med sit arbejde som global key account manager haft stillingen som salgschef i Trelleborg Sealing Solutions, hvor han havde et overordnet ansvar for den salgsfremmende strategi. I sit arbejde hos Trelleborg Sealing Solutions har han beskæftiget sig med udvikling og salg af tekniske løsninger til bl.a. vind og olie/gas sektoren samt fødevareindustrien.

Rasmus glæder sig til i den kommende periode at lære branchen mere indgående at kende, og til at møde kunder og samarbejdspartnere. Derudover ser Rasmus DUCO som en virksomhed med et stort vækstpotentiale:

”Jeg ser DUCO som en spændende virksomhed, der med sit store udvalg af standard og kundetilpassede produkter har et kæmpe potentiale.”

Rasmus ser også det tætte samarbejde med kunder omkring udvikling og anlæggelse af specielle løsninger, som et spændende aspekt i branchens udvikling:

 ”DUCO har i samarbejde med sine partnere udviklet produkter, som vil kunne minimere eller sikre imod skader forårsaget af vejrmæssige forandringer. Dette kan eksempelvis være kraftig regn, skybrud eller oversvømmelser.”

I er velkomne til at ringe eller skrive til Rasmus på telefonnummer +45 28112817 eller e-mail rp@duco.dk

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *