DUCO i front med nyt jernstøberi hos HYDROTEC i Nordvesttyskland

Med fokus på fremtiden og vores fælles klima, arbejder DUCO vedvarende med at sikre den bedste kvalitet med bæredygtig produktion og levering.

Som en del af HYDROTEC Group vil produktionen af en lang række af vores produkter rykke endnu tættere på Danmark, når HYDROTEC i 2023 sætter gang i kedlerne på deres eget nye og topmoderne jernstøberi beliggende i Wildeshausen ved Bremen. Det forventes at der ansættes omkring 100 nye
medarbejdere.

Hermed vil DUCO både produktionsmæssigt og logistisk medvirke til, at vores produkter fremstilles og leveres så bæredygtigt som muligt. At vi samtidigt med dette kan yde vores lille bidrag til beskyttelsen af vores klima, er et plus, vi er stolte af.

Sammen med det reducerede CO2-aftryk, forventer vi at den kortere afstand til produktionsstedet ligeledes vil komme DUCO’s kunder til gode. Vi får øget forsyningssikkerhed med kortere afstand til vores lager i Nyborg, kortere leveringstider, flere løbende kvalitetskontroller både der og her. I forbindelse med udvikling og test af nye ideer vil den kortere fysiske og kulturelle afstand til produktionen betyde mere effektiv afvikling af projekter og dermed en hurtigere implementering af nye produkter til det danske marked.

Alt i alt ser vi frem til at gå en endnu grønnere tid i møde …