DUCO søger en intern projektkoordinator

DUCO ApS er etableret af nuværende direktør og ejer Erik Duedal i 1998 og er i dag en del af en større koncern bla. bestående af Hydrotec Technologies AG. Virksomheden er veletableret i den “sorte” branche og er førende i udviklingen af støbejernsprodukter til afvandings- og spildevandssektoren.

Virksomheden har i 26 år solgt og rådgivet kunder ift. afvandingsteknik, herunder afløbsrender, brøndgods, topringe, dæksler, kegler, specialafdækninger og rendestensriste mm.

I samarbejde med bygherrer, arkitekter, planlæggere, entreprenører, rådgivende ingeniører og forhandlere rådgives og udvikles der skræddersyede løsninger, under tekniske og miljøvenlige såvel som praktiske og æstetiske hensyn.

DUCO ApS servicerer i dag mere end 2000 kunder og er markedsledende hos både entreprenører og anlægsgartnere, ligesom vi er veletablerede hos trælasterne og de store grossistkunder.

Internt salg og projektstyring

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder til vores interne salgsafdeling med fokus på projektstyring.

Som vores nye kollega vil du få ansvaret for at koordinere og drive salgsprojekter internt i virksomheden. Du får således ansvaret for vores projekt- og CRM systemer. Du vil være bindeleddet mellem salg, indkøb, produktion og kundeservice og sikre en effektiv og smidig gennemførelse af projekterne.

Du vil derudover også skulle håndtere daglig kontakt med kunderne via telefon og mail, samt samarbejde med dine kollegaer om tilbud skrivning, ordrebehandling og produktrådgivning af vore kunder.

Vi ønsker, at du har nogen erfaring med salg og projektstyring, samt en god forretningsforståelse. Du er struktureret, proaktiv og går professionelt til opgaverne. Mere vigtigt er det, at du er god til at samarbejde og kommunikere på tværs af organisationen.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi lægger vægt på en god arbejdskultur, hvor der er plads til forskellighed og ambitioner. Du tilbydes løn efter kvalifikationer og en tilsvarende pensionsordning.

Lyder dette som noget for dig? Så send os din ansøgning og CV allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål vedrørende stillingen eller om DUCO, er du velkommen til at kontakte Dir Erik Duedal på telefon 28112815, eller på mail ed@duco.dk

Alle ansøgninger behandles fortroligt og løbende!

Mere fakta:

  • Fuldtidsstilling
  • Ansøgningsfrist 18 august 2024
  • Jobstart: Hurtigst muligt
  • Arbejdsplads: Falstervej 21, 5800 Nyborg