Hvem er DUCO?

DUCO blev i 1998 startet af nuværende direktør Erik Duedal. I de efterfølgende år har DUCO udviklet sig til et af de førende danske salgs- og rådgivningsvirksomheder indenfor afvandingsteknik.

Fra starten i 1998 til Branchens Front indenfor Afvandingsteknik

DUCO blev i 1998 startet af nuværende direktør Erik Duedal. I de efterfølgende år har DUCO udviklet sig til et af de førende danske salgs- og rådgivningsvirksomheder indenfor afvandingsteknik, hvor vi dagligt udvikler afvandingstekniske løsninger til både private og offentlige projekter. Siden starten i 1998 har DUCO anset mandskabet som en vigtig ressource, da kompetente medarbejdere er en central del i udviklingen af løsninger på vores kunders problemstillinger. Derudover arbejder vi hele tiden efter målet om, at udvikle nye funktionelle afvandingsløsninger, som kan sikre enhver skybrudssituation. Vi ser forandring som en mulighed – derfor har vi ikke kun det nuværende marked i tankerne, men også blik for de udfordringer vores kunder kan forvente at møde i fremtiden.

Efter starten i 1998 råder vi derfor over et særdeles kompetent salgs- og rådgivningsteam, som har arbejdet med afvandingsteknik de sidste 28 år og hver dag arbejder målrettet for at skabe nye metoder og produkter, som kan løse fremtidens vandafledning.

Med DUCO som samarbejdspartner har du derfor altid et sikkert greb om spilde- og regnvandshåndteringen. Vi står klar til at hjælpe bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører med hydraulikberegninger, udskrivningstekster, montagevejledninger og systemrådgivning.

Erik Duedal, Direktør (CEO)